Szórakozás

Ennyi volt a loot boxoknak?! - IGN Start 2021/08.

Játssz ingyen a World of Warships-szel: wo.ws/3c8kt2x
A BOOM kódot használva most összesen 25 euró értékű kezdőcsomag üti a markodat, amibe többek között két bevethető csatahajót, 2,5 millió kreditet és 7 nap prémium előfizetést is találsz.
Az eheti #IGNStartban nem csak a hét legfontosabb bemutatóiról és megjelenéseiről emlékezünk meg, hanem sztorizgatunk kicsit a #WorldofWarships-ről, és elmélázunk azon, hogy miért káros a játékokban a szerencsejátékot reklámozni.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary

Megjegyzés 

 1. IGN Hungary

  IGN Hungary

  7 napja

  Játssz ingyen a World of Warships-szel: wo.ws/3c8kt2x A BOOM kódot használva most összesen 25 euró értékű kezdőcsomag üti a markodat, amibe többek között két bevethető csatahajót, 2,5 millió kreditet és 7 nap prémium előfizetést is találsz.

 2. Ricsi Neuwald

  Ricsi Neuwald

  Napja

  #ahétkérdése Szerinteteg az RTS játékoknak van e még jövője? Ha igen, akkor lesz rá esély, hogy megint népszerű legyen? Utólag... Mit gondoltok, az Age of Empires IV fel tudna nőni az eredeti szériához?

 3. fBAZSii_007

  fBAZSii_007

  Napja

  A What if...? sorozat eseményei hatással lesznek az MCU eseményeire?

 4. Tibor Fekete

  Tibor Fekete

  Napja

  #ahétkérédése Üdv! Szerintetek mikor kerülhet vissza a Cyberpunk 2077 a PS store-ba? Már több mint 2 és fél hónapja kijött a játék és még sokan a Playstation felhasználók közül nem tudtak játszani vele, pedig annó ez egy hatalmas érv volt hogy nextgen konzolra váltsak. Most hogy megvan, nem tudom még kipróbálni sem.

 5. Balázs Ferencz

  Balázs Ferencz

  Napja

  Bár a kérdés, hogy mire várunk csak költői, én mégis veszem a bátorságot, hogy megválaszoljam: Arra, hogy valami olyan kiadó hozzon ki hasonló játékot ami nem orosz. Köszönöm de már a tankos játékuknál elég volt egy életre a p2w-ből, meg a matchmaking rendszerükből.

 6. Bence Moskovits

  Bence Moskovits

  3 napja

  #ahétkérdése Ha egy haldokló filmes vagy játékos franchise-t megmenthetnétek melyik lenne az és hogyan tennétek?

 7. Dániel Gaming

  Dániel Gaming

  4 napja

  #ahétkérdése Mi lesz a nintendóval? Pár hónapja meglengette a Switch 2 gondoloatát. Ti mit gondoltok?

 8. Marci Fogarasi

  Marci Fogarasi

  4 napja

  #ahetkerdese lesz meg trehány teszt ?

 9. Laci Scheitz

  Laci Scheitz

  4 napja

  #ahétkérdése A PS5 konzol ajánlott ára elvileg azért olcsó, mert az ebből eredő veszteség sokszorosan megtérül a méregdrága játékok eladásaiból, PS5 előfizetésekből stb... De, ha a nyerészkedők túl sok gépet vásárolnak fel, akkor a felvásárolt konzolok nem vesznek részt ebben a marketingstratégiában, azok a konzolok nem termelik vissza a gyártás során keletkező veszteséget, így a SONY is elesik a várt bevételektől, ami bedöntheti a PS5-öt. A SONY-nak ezért érdeke lenne fellépni a nyerészkedők ellen, de erről nagyon nem hallani. Ti hallottatok esetleg valamit erről, tervez valamit a SONY? Egyáltalán lehetséges tenni bármit is? (Azon kívül, hogy gyártsanak, mint az őrült?)

 10. Magda Varga

  Magda Varga

  4 napja

  #ahétkérdése Szerintetek ha valamikor kijön a GTA 6 akkor nem fogják azt betiltani? Mert a merikában sok iskolai gyilkosság ehhez a játékhoz köthető.

 11. Bea Nagy

  Bea Nagy

  4 napja

  #ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek van rá esély,hogy a Rainbow 6 Siege-ből valaha film adaptáció legyen? Illetve a Ubisoft bele menne ilyesmibe az AC film fogadtatása után?

  • Ádám Szalai

   Ádám Szalai

   4 napja

   #elonmusk pleeeeaaaase!

 12. Govinda Malita

  Govinda Malita

  5 napja

  Persze öt bektàtok negem Meg nem 😢

 13. Zsivány4es

  Zsivány4es

  5 napja

  #ahétkérdése Szerintetek is érdemes még friss beszállóként prevgen konzolt venni vagy progresszívebben kell gondolkodni és megpróbálni beszerezni egy frisset? Nagyon úgy tűnik, hogy idén már nem lesz igazán nagy név az új konzolokra, ellenben az előző generációban már ott vannak a nagy játékok és még most is megjelennek a friss címek.

 14. Poetik Jordán

  Poetik Jordán

  6 napja

  #ahétkérdése# Sziasztok Most hogy másik stúdióra bízták a Bloodlines 2.részét szerintetek jobbra fog fordulni a játék sorsa? Mit gondoltok erről?

 15. Jordán Világos

  Jordán Világos

  6 napja

  #ahétkérdése# Sziasztok Ti mit gondoltok az Away Out alkotóinak új játékáról? Mi a véleményetek a játék menetéről?

 16. George theConcrete

  George theConcrete

  6 napja

  #ahétkérdése Mi a véleményetek a készülő Petőfi filmről?

 17. Komlósi Csilla

  Komlósi Csilla

  6 napja

  #hétkérdese szerintetek valamelyik Pókember 3 cím igaz vagy csak figyelem fel hívás??

 18. Levi Orosz

  Levi Orosz

  6 napja

  #ahétkérdése Szerintetek a nagyobb hírű franchise-ok filmjeinek készítésekor nem kéne a munkálatokat a témában otthon lévő tagokkal "felügyeltetni" . Úgy értem pl. J.J. Abrams sem akkora STAR WARS rajongó, mégis kijelentette annó az ébredő erő kapcsán: Ez egy film fanoktól, fanoknak. Pedig azért az hogy egy új remény rebootot készített nem akkora dolog. (Fanként meg egyenesen semmi.)

 19. Opi _B

  Opi _B

  6 napja

  #ahétkérdése Akkor most az új Pókembernek kettő címe lesz? Lehetséges hogy a Marvel kifogyott az ötletekből, mit gondoltok erről?

 20. Marcell Benes

  Marcell Benes

  6 napja

  #ahétkérdése vajon jót tesz e egy játéknak hogy remaket/filmet készítenek belőle és vajon hogy befolyásolhatja az adott franchise-t?

 21. demeter kristóf

  demeter kristóf

  6 napja

  #ahétkérdése Ti mit gondoltok arról hogy a Disney most ugye rengetek Star Wars filmet, sorozatot jelentett be? Erőltetett vagy végre rájöttek mi kell az embereknek?

 22. Ádám Magyar

  Ádám Magyar

  6 napja

  #ahétkérdése nektek melyik volt az a játék amelyik nagyon pofátlannak tűnt és miért?

 23. Àdàm Hernigl

  Àdàm Hernigl

  6 napja

  Véleményem szerint a CDPR forráskódjai nem sokat érnek (eszmei értéke van inkább). A best practise-ok és a knowhow-ok minden stúdiónál megvannak és legtöbbször ugyan azokat a kódokat takarják. Ez nem olyan amit érdemes ellopni. Viszont a részvényesek félő hogy megijedtek. Ti erről mit gondoltok? A jövőben lesz még CDPR? Vagy szépen lassan elvérzik? #ahétkérdése

 24. monithor 24

  monithor 24

  6 napja

  #ahétkérdése Mivel lesz másabb a Snyder féle Igazság ligája mint az eredeti? És miért várja mindenki ennyire?

 25. Mustár Wasabi

  Mustár Wasabi

  6 napja

  #ahétkérdése szerintettek ki jönn ebbe az évbe a karate kölyök 2 amibe Jacki chan szerepel??

 26. Kiss Balázs

  Kiss Balázs

  6 napja

  #ahétkérdése tiszta pokemon feelingem lett ettől a zenétől. 9:01. Tévedek?

 27. FBI open up

  FBI open up

  6 napja

  Hát ti is?

 28. Wallardy

  Wallardy

  6 napja

  #ahétkérdése Szerintetek mi lesz a következő uralkodó műfaj a játék és film piacon vagy megint meglepetés lesz? Vagy a Covid miatt marad még egy ideig ez a folyam?

 29. Vince Kocsmár

  Vince Kocsmár

  6 napja

  This is start!

 30. RonMorton6700

  RonMorton6700

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek mikor fog a ps5, videókártyák stb. készlethiánya megszünni?

 31. Milán Baráth

  Milán Baráth

  7 napja

  #ahétkérdése Hogyha a Valve kiadná a játékaik 3. részét (Half Life, Portal és a többiek) akkor szerintetek mekkora bevételt és hírnevet nyerne a vállalat?

 32. Rolesz

  Rolesz

  7 napja

  #ahétkérdése Mit gondoltok arról, hogy ekkorát repültek a kártya árak? Mármint használt piacon is napról napra drágábbak a rosszabbnál rosszabb kártyák. Ennek mi lehet az oka? Azzal tisztában vagyok, hogy szinte sehol se kapni újonnan kártyát.

 33. Bene Balázs

  Bene Balázs

  7 napja

  #ahétkérdése Mi a véleményetek az új COD Warzone seasonról?

 34. Demeter Kornél

  Demeter Kornél

  7 napja

  #ahétkérdése Sziasztok! A nagy port kavart Dualsense botrány után ti mit tennétek a Sony helyében? Elkezdenétek jobb minőségű alapanyagokkal kontrollert gyártani, vagy inkább moduláris kontrollert terveznétek, amiben könnyen lehet alkatrészeket cserélni?

 35. Csaba Földesi

  Csaba Földesi

  7 napja

  #ahétkérdése Nemsokára megjelenik az nvidia rtx 3060. Szerintetek mi értelme van új videokártyát a piacra dobni, ha a jelenleg piacon lévőkből sem tudnak megfelelő mennyiséget gyártani?

 36. Fürész Zoltán

  Fürész Zoltán

  7 napja

  #ahétkérdése Mi a véleményetek a Blizzconline-ról? Diablo2 remastered, és igazi ős blizzard játékok kiadása szempontjából, ileltve vajon az online CON-ok lesznek a jövő?

 37. Orbi Gaming

  Orbi Gaming

  7 napja

  Felettébb remek lett!!

 38. Nagy-Péteri Ádám

  Nagy-Péteri Ádám

  7 napja

  csak én hittem azt hogy az Overwatchról lesz szó?

 39. Kárai Tamás

  Kárai Tamás

  7 napja

  #ahétkérdése Ki az a Billie Eilish?

 40. account six

  account six

  7 napja

  #ahétkérdése Mit gondoltok a Ps5 "csalasokrol" sheftekrol akkar 1500$ is aruljak 3x akkar 4x arron is... :( (bocsi az ekezetekert chromebookon nincs magyar nyelv)

 41. Bence

  Bence

  7 napja

  #ahétkérdése nyerhet ez a kérdés? Ugye ez egy kérdés?

 42. Gergely Pázmándi

  Gergely Pázmándi

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek milyen hatással lenne a játékiparra, ha egy cég monopólium helyzetbe kerülne a egyre növekvő nagy mértékű felvásárlásokkal? Pl Microsoft - Zenimax. Lehet számítani ilyesmikre a jövőben?

 43. MrBombOn

  MrBombOn

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek lesz valaha reamke vagy folytatás a Duke Nukem szériából? Lehet bármit tudni erről?

 44. Tamás Kovács

  Tamás Kovács

  7 napja

  Ha már wows... 2 év után újra elővettem. Nos semmit nem változott kb... Mondthatnám is hogy egy nagy rakás... Régen majdnem kifuloztam egy usa ágat, de felkurt a játék és abbahagytam, mert a játékmenet egy nagyrakás sz.r... Random batle anyiból áll, hogy vagy életképes játékosokhoz dob be vagy pont az ellenkezőjével. Játékosok közti kommunikáció 0-a. Így mindenki megy a feje után aminek az a következménye, hogy az ellenfél bedarálja a hajókat... Igy csak a szerencsén múlik az, hogy ép nyersz vagy sem, hogy milyen a csapat...

 45. Zayn

  Zayn

  7 napja

  #ahétkérdése van hivatalos dátum a Minecraft 1.17 megjelésére Bedrock verzióhoz?

 46. wallmaster22

  wallmaster22

  7 napja

  #ahétkérdése ti mit szoltok ahhoz hogy az Epic Games ,meg adta Rage 2 ingyen ? és vajon milyen cimeket kapunk tölük még az idén ingyen?

 47. Akos Kristof

  Akos Kristof

  7 napja

  #ahétkérdése Ha va a hét kérdése miért nincs a hét kijelentése?!?!

 48. boy omg

  boy omg

  7 napja

  #ahétkérdése egyszer akár 1 ember akár 2 kérdése is bekerülhet a hét kérdései közé ?

 49. Dániel Sonea

  Dániel Sonea

  7 napja

  Srácok Dwayne Johnson-nak is lett sorozata

 50. Barnabás Lazúr

  Barnabás Lazúr

  7 napja

  #ahétkérdése Mit gondoltok, mi érné meg jobban az eddig elhalasztott filmeknek, hogy egyszerre az összes a mozikban debütáljon, vagy újabb halasztásokkal fokozatosan jelenjenek meg hétről hétre?

 51. Berci Safar

  Berci Safar

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek helyes azilyen kódkereskedős oldalakról vásárolni mint például a G2A? Olyanokat hallottam hogy előfordulhat hogy lopott kódot adnak el neked...

 52. Gábor Karácsonyi

  Gábor Karácsonyi

  7 napja

  #ahétkérdése Egyre nagyobb menetelésben vannak a különböző gyárépítős, automatizálásra kihegyezett játékok! A Factorio 2 milliós eladás felett jár, a januárban megjelent Dyson Sphere Program pedig letarolta a Steam-et. Ennek ellenére a magyar videójátékos sajtó, így az IGN is teljesen ignorálni látszik ezt az alműfajt. Ennyire réteg címek lennének ezek itthon, vagy csak elsikkad felette a magyar mainstream? Lenne ezekre igény itthon (szerintem igen)? Vajon még a kérdésem is ignorálva lesz? Vagy ha egyre inkább előkerülnek ezek, esetleg foglalkoznátok ilyenekkel is?

 53. Zoltán Sütt

  Zoltán Sütt

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek hollywood már tényleg kezd ki fogyni az ötletekből? pl: egy csomó remake és folytatás van mostanában

 54. nyadpics

  nyadpics

  7 napja

  #ahétkérdése Mit jelent: "Szignifikáns mértékben kalibrálható pszeudoindividuális argumentum"?

 55. Istvan Csaba Szabo

  Istvan Csaba Szabo

  7 napja

  #ahétkérdése ?

 56. Domonkos Teleky

  Domonkos Teleky

  7 napja

  Ide kell írni a kérdéseket?

 57. Drem Hun

  Drem Hun

  7 napja

  Csak azt furcsálltam, hogy a Stubbs the Zombie nem volt a retró játékok között. Váratlanul ért amikor megláttam a trailert a napokban. Lehet nem is olyan régi mint gondolom :D

 58. ÖtöcskeYT

  ÖtöcskeYT

  7 napja

  #ahétkérdése te szerintetek Zalus szinkronizálhatná bi-hánt az új mortal kombat film-ben

 59. Endre Király

  Endre Király

  7 napja

  #ahetkérdése Ádika te szelíd meggymag vagy, vagy vad meggymag vagy?

 60. Adrot

  Adrot

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek lehet egy kalap alá venni a mobilos és konzolos/pc-s videójátékokat? Miért igen, miért nem?

 61. Péter Kovács

  Péter Kovács

  7 napja

  #ahétkérdése mikro jelenik meg a Disney+ Magyarországon?

 62. boy omg

  boy omg

  7 napja

  #ahétkérdése a half life 3 al mindenki bekerül a hét kérdésébe csak én nem

 63. Renátó Sárközi

  Renátó Sárközi

  7 napja

  Új halálos kitérő??? Van már egy pár, de fulllllos. Bár, szerintem egy kalap szar lesz, mert én a régieket IMÁDOM (kiskoromban láttam még, és a nosztalgia miatt leginkább) A mostani horrorokra nem is jellemző, az ami a halálos kitérőre, mint az az undorító, hányingert keltő látványvilág, az a kegyetlen brutalitás, és az a sok meztelenkedés. Én ezeket miatt IMÁDOM az összes RÉGI horrort, mert azokban volt látványvilág rendesen, ott folyt rendesen a vér, meg repültek a belek. Ezt sajnos a mostani horrorokban nem tapasztalom, max néhányban

 64. stebezredes 100

  stebezredes 100

  7 napja

  #ahétkérdése mikor jelenik meg Magyar országon a Disney+ szerintetek és a Mandalóri végén van valami jelener?

 65. Жомбор Кóчи

  Жомбор Кóчи

  7 napja

  #ahetkerdese Ti hogyan folytatnátok a Witcher játékszériát?

 66. Benjamin Poczos

  Benjamin Poczos

  7 napja

  Melyik országban fog meg jeleni a HBO max

 67. Benjamin Poczos

  Benjamin Poczos

  7 napja

  Szerintetek melyik jobb a HBO vagy a netflix jobb

 68. Karvaly

  Karvaly

  7 napja

  #ahétkérdése Mit gondoltok a Diablo II újráról? Én már közel 19 éve játszom vele (jelenleg lvl 92 paladin) és alig várom.

 69. Apjok Balázs

  Apjok Balázs

  7 napja

  #ahétkérdése Ez a hét kérdése?

 70. Molnar Kristof

  Molnar Kristof

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek lesz a Cyberpunk-ból Multiplayer?

 71. Marci Szőcs

  Marci Szőcs

  7 napja

  #ahétkérdése Ha Zalusnak választania kéne a lába és a Half-Life 3 között mit választana?

 72. Ádám Official

  Ádám Official

  7 napja

  This is Start. Na de a Weekly Fix mi lesz?

  • Máté Kocsis

   Máté Kocsis

   6 napja

   Szombaton szokott lenni

 73. pocoksama

  pocoksama

  7 napja

  5:42 ha nem érdekel a wow :D

 74. fort vendel

  fort vendel

  7 napja

  #ahétkérdése Tudom, hogy nagyon ritkán foglalkoztok a csatornán a zenével, de nektek mi a véleményetek arról, hogy a Daft Punk végleg abbahagyja a zenegyártást?

 75. White

  White

  7 napja

  Szerintetek, ha lesz Portal 3 játék, mivel mutathatnának újat benne, ami mégis megőrzi az eredeti hangulatot? Jó ötlet lenne ha összekötnék valamilyen szinten a Half Life szériával? (Úgy értem, ténylegesen kihatással lennének egymásra az események). -És vagy maradhatnának az eredeti karakterek, pl Chell, vagy Glados, vagy inkább egy másik személy szemszögéből nézve (esetleg a jövőben vagy a múltban) láthatnánk az eseményeket? #ahetkerdese

 76. Ákos Kríszeg

  Ákos Kríszeg

  7 napja

  #ahetkerdese Sziasztok! Ha már itt a Golden globe szerintetek mennyire álszentek ezek a díjátadók, mivel vagy azokat díjazzák, akik népszerűek éppen, vagy azokat, akik olyan témát hoznak elő, ami a díjazók számára fontos, és ezt egyre jobban kezdi már a közönség is nekik felhozni?!

 77. Nagy Gellért

  Nagy Gellért

  7 napja

  #ahétkérdése hova tűnt az ingyenes játékok a hétvégére rovat és miért tűnt el?

  • Uri Hun

   Uri Hun

   4 napja

   @Nagy Gellért okés

  • Nagy Gellért

   Nagy Gellért

   4 napja

   @Uri Hun attól függetlenül hogy nincs már ez a rovat vásárolok játékot

  • Uri Hun

   Uri Hun

   5 napja

   ne legyél csóró és vegyél játékot

 78. Balázs Nagy

  Balázs Nagy

  7 napja

  #ahétkérdése :Szerintetek pár év múlva általánossá válik a Boston Dynamic féle új Spot?

 79. REdDisHúN

  REdDisHúN

  7 napja

  #ahétkérdése Mi lesz Robert Dawney JR-rel a jövőben?

  • Erik Molnár

   Erik Molnár

   7 napja

   Nemazért, de honnan tudnák?

 80. Alex István Molnár

  Alex István Molnár

  7 napja

  #ahétkérdése játékból készült filmeknél miért nem példálóznak sohasem a postal-lal? pedig zseniális adaptálás :D

 81. StrongTooking :D

  StrongTooking :D

  7 napja

  #ahétkérdése nektek mi a véleményetek arról, hogy egyre több film erőszakolja rá az emberekre az LMBTQ elfogadását? Véleményem szerint gusztustalan hogy az arcunkba van tolva

 82. Vince Csaba Kovács

  Vince Csaba Kovács

  7 napja

  #ahétkérdése Titeket nem aggaszt, hogy a Disney ennyi mindet birtokol?

 83. Szabó Mátyás

  Szabó Mátyás

  7 napja

  #ahétkérdése Zalus Memphisto?

 84. Eugen Suciu

  Eugen Suciu

  7 napja

  Ti is várjátok a mortal kombat filmet és ki kett hiányoltok az élő zetesből #hétkérdése

 85. Levi videói

  Levi videói

  7 napja

  #ahétkérdése Konzolon hogyan kell ilyen kódot aktiválni?(mint most a warshipsben)(Egyáltalán lehet?)

 86. K!sgyerek Öccse

  K!sgyerek Öccse

  7 napja

  #ahétkérdése Miért éri jobban meg a cégeknek manapság a mikrotranzakció, mint hogy az adott játékukat pénzért adják ki?

  • Erik Molnár

   Erik Molnár

   7 napja

   Mert a játékot egy ember csak egyszer tudja megvenni amíg a mikrotranzakciókat egy ember töbször is meg tudja venni

 87. Csonka Dávid

  Csonka Dávid

  7 napja

  LÁZADÁSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 88. Zoltán

  Zoltán

  7 napja

  #hétkérdése szerintetek mobil játék is lesz a ignstarban vagy beszéltek arról?

 89. Előd Mocsári

  Előd Mocsári

  7 napja

  #ahetkerdese Mi a véleményetek arról, hogy a HUeye/Google a számlaszám adatainkat vagy személy igazolvány számainkat kéri egyes "kifogásolható" tartalom megnézéséért? Szerintetek ez jó vagy rossz dolog?

 90. adika6234

  adika6234

  7 napja

  8:20 ja, de majd 80 db DLC majd jön hozzá 1 év alatt 😂

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   6 napja

   Nemhiszem elmondták hogy nem lessz több

 91. Nagy Adrián

  Nagy Adrián

  7 napja

  #ahétkérdése Lesz egy videó az ediggi legsikeresebb játékkonzolokról, hogy miért is olyan sikeresek?

 92. Gergely F.

  Gergely F.

  7 napja

  5:30 XBOX ha van előfizud kb havonta dobálja a 25 EUR pakkokat

 93. Márk Farkas

  Márk Farkas

  7 napja

  #ahétkérdése Mi a véleményetek arról, hogy sokan már egyre jobban elfogadják a gamereket vajon ez csak egy ideig lesz így vagy marad is így ez a meglátás.

 94. Gabriel Bendula

  Gabriel Bendula

  7 napja

  #ahétkérdése mit gondoltok arról Hogy nagyon sok szülő a videójatékokat okoja mert a gyerek pl: rossz jegyeket szerez,elkezd rosszal kodni stb... Szerintem csak jobban oda kell figyelni a gyerekre

 95. Hurka0614

  Hurka0614

  7 napja

  #ahetkerdese Ha választhatnátok bármelyik film vagy játékból házikedvencet magatoknak mi lenne az? :)

 96. Bojána Papp

  Bojána Papp

  7 napja

  ez igazából nem kérdés de mindegy

 97. Gronkel

  Gronkel

  7 napja

  5:42 Uncsi World of war Sh*t Skip

 98. Bojána Papp

  Bojána Papp

  7 napja

  #ahétkérdése Kijött az új Half Life, vagy dolgoznak rajta. VRfree by sensoyx az oldal neve. Zalus örülhet!!:D

  • Balázs

   Balázs

   6 napja

   Ez miert kerdes?

 99. MotorosVandor

  MotorosVandor

  7 napja

  #ahétkérdése Szerintetek a most megjelenő RTX3060 videókártyák "anti-mining" védelme fog érni valamit, és lehet végre PC játékosoknak értelmes áron (MSRP $329/£299) értelmes videókártyát vásárolni?

 100. Kende Magyar

  Kende Magyar

  7 napja

  Én azt hittem, hogy ide értelmes kérdések kerülnek be. Akkor hogyhogy itt vagyok?

Következő